25 aprilie 2024

Care este procedura de a traduce acte și a le legaliza?

2 min read
Traducere documente tipizate

Traducere documente tipizate

În diferite situații putem avea nevoie de traducerea documentelor tipizate, dar pot conta mult și foarte mult la atingerea scopului nostru. Din acest motiv este foarte importnat ca aceste documente să le avem la noi într-o formă corectă, fără greșeli, și livrate într-o formă rapidă.

Pe baza unui șablon, sau al unui anumit tipar sunt Traducere documente tipizate. Acest șablon este modificat conform traducerii documentului respectiv. Documentele tipizate sunt:

-Documente tipizate de identitate; -Documente tipizate acte medicale; -Documente tipizate auto; -Atestare Profesională. Documentele de mai sus sunt tipizate, datorită faptului că se bazează pe un șablon, la momentul traducerii.
Dacă e să o luăm pe categorii mai precizate în prima parte, Documente tipizate de identitate, sunt incluse: -Traducerea certificatelor de divorț; – Traducerea certificatelor de naștere, căsătorie şi deces; – Traducerea permiselor de domiciliu; -Traducerea permiselor auto;

– Traducerea cazierului judiciar; – Traducerea cărților de identitate; – Traducerea pașaportului.
Următoarea categorie de traducerea documentelor tipizate Medicale includ: – Traduceri pentru internarea în spital; – Traducerea biletelor de analize; – Traduceri pentru ieșirea din spital; – Traducerea adeverințelor medicale.
A treia categorie traducere documente tipizate auto, foarte important, numai documentele necesare la înmatriculare se încadrează în traducerea documentelor tipizate. Următoarele sunt:
-contractul de vânzare/achiziționare a autovehiculului; -Certificatul de înmatriculare/talon; -Cartea de identitate a autovechiculului.

Ultima categorie, este cea de Documente tipizate de atestare profesională. În această categorie se încadrează: –Traducere documente tipizate privind situațiile școlare; -diploma de absolvire şi de bacalaureat; -diploma de absolvirea a facultății; -diploma de licență.
Este de neuitat importanța alegerii unui profesionist din domeniu pentru traducere de documente tipizate. Dacă aceste rânduri, v-au convins, contactați-mă cu încredere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.