26 mai 2024

La ce ne este de folos un condom urinar?

2 min read

Deseori ne putem întâlni cu diferite întrebări legate de un condom urinar: -Ce este cu precizie? -Cum se folosește cu exactitudine? -În ce caz este de folos și pentru cine? și multe alte întrebări legate de acest condom urinar.
În acest moment noi vă vom ajuta să vi se lămurească toate întrebările legate de acest condom urinar, prezentându-vi-l. Acest condom urinar a fost creat pentru persoanele care suferă de incontinență urinară. Există mai multe metode care pot îmbunătăți această dificultate, însă cel mai eficient este acest condom urinar. Acest condom urinar vă permite să participați la activități profesionale și sociale fără dificultăți și fără să se resimtă aspectele negative ale acestei patologii urinare.

Acest condom urinar oferă siguranță nemărginită bărbaților care se confruntă cu asemenea dificultăți de incontinență, fără să trebuiască introdus un corp străin în vezica urinară. Acest condom urinar se trage pe penis, asemănător unui prezervativ clasic. Diferența dintre un condom urinar și un condom clasic este faptul că acest condom urinar are în capăt un sac colector pentru urină. Acești saci colectori sunt de diferite dimensiuni, pentru a-și putea găsi dimensiunea potrivită fiecare persoană. Acești saci de urină pot fi fixați pe coapsa utilizatorului, astfel încât să nu fiți nevoiți să vă deplasați cu un suport pentru sacul de urină.

Modul în care se fixează un asemenea condom urinar diferă de la model la model. Există modele care sunt dotate cu autoadeziv pe partea interioară, datorită căreia se lipesc de penis. Materialul din care aceste condoame sunt confecționate este silicon, care vă oferă comoditate, nu vă incomodează, mai mult de atât, riscul de apariție a alergiilor este foarte redus.
Un alt mod de fixare pentru acest condom urinar este acela cu bandă de fixare, care oferă posibilitatea fixării delicate a condomului pe penis.
În cazul în care doriți să vă achiziționați un asemenea condom urinar, trebuie să țineți cont de importanța mărimii corespunzătoare. Aceste condoame urinare pot fi decontate prin casa națională de asigurări de sănătate.
Apelați la astfel de soluții cu încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.